Vanliga frågor Emollivet COMBI

1. Borsta bort eventuell lera.
2. Spraya på 10-15 cm avstånd tills det drabbade området har täckts av sprayen (normalt 1-2 sekunder) och låt dunsta.
3. Upprepa dagligen

Vid användning på område med mycket behåring såsom hovskägg eller vid skorv i svans eller man; gör en bena när du sprayar för att komma åt huden.

Vi rekommenderar att Emollivet COMBI sprayas en gång per dag på det drabbade området.

Mugg är en hudåkomma som många hästägare brottas med över lång tid. Ofta krävs flera veckor av daglig rengöring och mjukgörande av det drabbade området. Med Emollivet COMBI ersätts tvätt och salvor med en kombinerad spray som verkar uppluckrande, bakteriedödande och mjukgörande direkt när den applicerats på det drabbade området. Det blir helt enkelt enklare att ta hand om din hästs hudproblem varje dag.

Det beror på hur stort det drabbade området är och hur mycket du väljer att spraya. 100 ml flaskan håller för daglig användning i upp till fem veckor (Beräknat på 3s spray per användning).

Mugg och rasp kan bero på flera olika grundorsaker och beroende på vad som orsakat hudåkomman finns olika metoder för att få bukt med dessa. Vår huvudrekommendation är att rådfråga veterinär vilka ingredienser som rekommenderas för din hästs specifika åkomma.

3,6

Enligt Svensk Travsport och Svensk Galopps Karentids-och Förbudslista (giltig från och med 202-02-01) och Svenska Ridsportsförbundets Karenstids- och förbudslista (giltig från och med 2022-02-01) är salicylsyra belagt med 96 timmars karentid inför tävling.

Substanserna tas inte upp blodet och är dessutom inte farliga. Ingen fara om stoet slickar i sig Emollivet COMBI heller.

Vanliga frågor Emollivet PAW+

1. Spraya på 10-15 cm avstånd tills det drabbade området har täckts av sprayen (normalt 1-2 sekunder) och låt dunsta.
2. Upprepa dagligen.

Det beror på hur stort det drabbade området är och hur mycket du väljer att spraya. Vid daglig användning på en tass räcker 100 ml PAW+ i upp till 20 veckor (Beräknat med 2 s spray per användning).

Då Emollivet PAW+ är snabbtorkande är det få hundar som slickar i sig sprayen. Om hunden mot förmodan skulle slicka i sig sprayen så behöver du inte vara orolig. Ingredienserna är ofarliga. Läs mer om ingredienserna i PAW+ här.

3,84

Våra produkter riktar sig till djur och klassas då som kemiska produkter. Vi gör alltid ett gediget regulatoriskt arbete i vår produktuveckling för att följa de lagar som finns för kemiska produkter och ha de varningssymboler som krävs. Vill du veta mer kontakta oss gärna på info@emollivet.se

Klorhexidinet dödar jästsvampar, så det är ok att testa!

Det är inte den primära uppgiften med produkten men fettet från sojalipiderna ger en viss skyddande hinna.

Övriga vanliga frågor

Våra produkter är så enkla att använda att du kan ta hand om ditt djurs hudproblem varje dag. Använd Emollivets spray varje dag i 30 dagar. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Maila oss i så fall på info@emollivet.se.

Våra produkter riktar sig till djur och klassas då som kemiska produkter. Vi göra alltid ett gediget regulatoriskt arbete i vår produktutveckling för att följa de lagar som finns för kemiska produkter och ha de varningssymboler som krävs. Vill du veta mer kontakta oss gärna på info@emollivet.se

Du får ett e-post med en spårningslänk så snart din order lämnat vårt lager. Dubbelkolla även din skräppost, ibland kan e-posten hamna där. Om du inte hittar det så kontakt oss på info@emollivet.se så hjälper vi dig.

Om du inte fått din orderbekräftelse så dubbelkolla om den har hamnat i skräpposten. Finns den inte där så kontakta oss. Ibland beror det på att någon bokstav i e-postadressen blivit fel eller att ordern inte gått igenom systemet korrekt.

Du kan ångra ditt köp oavsett anledning inom 30 dagar från det du mottagit varan. Vill du ångra ett köp innan din order har hunnit lämna vårt lager så ring oss omgående på 010-183 98 30. Har du lagt din beställning på helgen eller efter vår stängningstid kan du kontakta oss på info@emollivet.se

Nej, inte än. Under 2022 kommer vi enbart ha möjlighet att distribuera produkten inom Sverige.

Om du har valt klarnafaktura 30 dagar skickas fakturan via e-post när varorna lämnat vårt lager. Om du saknar din faktura kan du kontakta oss på info@emollivet.se eller logga in på Mitt Klarna.

Vid delbetalning skickas första fakturan med brev och kommer i mitten av den efterföljande månaden som köpet genomfördes. Till exempel – första fakturan för köp gjorda under januari, kommer i mitten av februari.

Om du har varlt att hämta din order hos oss på plats på Östra Hamngatan 1 så kommer vi att meddela dig när ditt paket är redo för upphämtning efter att du gjort din beställning.

Ja, vi är ett svenskt startup och vi lanserade våra produkter under 2022. Vi är väldigt nyfikna på att prata med er kunder för att höra mer om er upplevelse av produkterna. Därför ringer en av oss i teamet till våra kunder. Det är alltså ett helt legitimt nummer som har sökt dig. Hoppas vi kommer talas vid.

Vi använder Lipscore som verktyg för att få feedback från er kunder. Tio dagar efter att du slutfört ett köp kommer ett mail skickas till dig där vi ber dig ge oss och produkten en recension, detta är såklart helt valfritt och vi blir väldigt glada för er återkoppling på produkten.