Stort intresse bland hästägare för ny spray för hästar med mugg, rasp och skorv

Göteborgsbolaget Emollivet lanserade tidigare i år Emollivet COMBI - en antiseptisk mjukgörande spray för hästar med mugg, rasp och skorv. Produkten har nu sålt slut för tredje gången och bolaget förbereder för uppskalad produktion. Produkten beräknas vara åter i lager vecka 42 och finns redan nu tillgänglig för beställning via Emollivets e-handel www.emollivet.se.

Hösten är här och då är även högsäsongen igång för hudåkommorna mugg och rasp som hästar ofta drabbas av när hagarna blir blöta och leriga. Utöver ett lidande för de drabbade hästarna innebär detta ett omfattande arbete för hästägarna med daglig tvätt och salvor för att få bukt med problemen.

I mars tidigare i år lanserades Emollivet COMBI – en antiseptisk mjukgörande spray för hästar med mugg, rasp och skorv. COMBI är en trippelverkande spray som både luckrar upp, desinficerar och mjukgör huden. Appliceringen tar enbart några sekunder, vilket gör att sprayen med enkelhet kan användas varje dag.

Sedan lanseringen har COMBI fått ett stort intresse bland hästägare och produkten har nu för tredje gången sålt slut. Fördelarna som kunderna lyfter med COMBI är framför allt hur enkel produkten är att använda och att slippa kladda med schampo och salvor. Utöver detta värdesätts att inte behöva ha tillgång till vatten samt att inte behöva röra det drabbade området mer än nödvändigt. Omdömen från några kunder:

 

”Smidigt att spraya, så slipper man kladda med salvor” – Yvonne H

"Den här sprayen är allt-i-ett av det som man vill göra utan att man behöver peta i det" – Therese J

”I fortsättningen kommer jag alltid att ha en flaska redo i ryktväskan” – Maria H

 

Då intresset varit så stort förbereder nu Emollivet för uppskalning av produktionen för att kunna möta den stora efterfrågan. Redan nu kan hästägare beställa COMBI via Emollivets e-handel www.emollivet.se med beräknad leverans vecka 42.

Sold out