Har du några frågor - vi hjälper dig!

Vanliga frågor och svar


Hur spårar jag mitt paket?

Du får ett e-post med en spårningslänk så snart din order lämnat vårt lager. Dubbelkolla även din skräppost, ibland kan e-posten hamna där. Om du inte hittar det så kontakt oss på info@emollivet.se så hjälper vi dig.


Varför har jag inte fått min orderbekräftelse?

Om du inte fått din orderbekräftelse så dubbelkolla om den har hamnat i skräpposten. Finns den inte där så kontakta oss. Ibland beror det på att någon bokstav i e-postadressen blivit fel eller att ordern inte gått igenom systemet korrekt.


Kan jag ångra mitt köp?

Du kan ångra ditt köp oavsett anledning inom 60 dagar från det du mottagit varan. Vill du ångra ett köp innan din order har hunnit lämna vårt lager så ring oss omgående på 010-183 98 30. Har du lagt din beställning på helgen eller efter vår stängningstid kan du kontakta oss på info@emollivet.seHur gör jag en retur?

Allt som behövs för en retur finns i ditt paket:

  1. Fyll i returblanketten och lägg tillbaka varorna.

  2. Sätt den medföljande fraktsedeln över den gamla.

  3. Lämna paketet hos närmaste postombud och spara kvittot.

Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi har mottagit returen. Om du inte har kvar returblanketten eller följesedeln du fick vid leverans så kontakta oss så hjälper vi dig.


När och hur skickas min faktura?

Om du har valt faktura 30 dagar skickas fakturan via e-post när varorna lämnat vårt lager. Om du saknar din faktura kan du kontakta oss på info@emollivet.se eller logga in på Mitt Klarna.

Vid delbetalning skickas första fakturan med brev och kommer i mitten av den efterföljande månaden som köpet genomfördes. Till exempel – första fakturan för köp gjorda under januari, kommer i mitten av februari.

Kan jag beställa produkterna från andra länder än Sverige?

Nej, inte än. Under 2022 kommer vi enbart ha möjlighet att distribuera produkten inom Sverige.

Varför har produkten varningssymboler?

Våra produkter riktar sig till djur och klassas då som kemiska produkter. Vi göra alltid ett gediget regulatoriskt arbete i vår produktutveckling för att följa de lagar som finns för kemiska produkter och ha de varningssymboler som krävs. Vill du veta mer kontakta oss gärna på info@emollivet.se