Om Emollivet

På Emollivet brinner vi för att utveckla den traditionella djurhälsobranschen och ge mer inflytande till dig som djurägare. Med användarvänlighet i fokus utvecklar vi produkter som med enkelhet kan användas varje dag. Utan omöjliga krav. Utan dåligt samvete. Utan att det tar kvalitetstid från dig och din bästa vän.

Den bästa hudvården är den som blir av.


På Emollivet nöjer vi oss inte med att bara ta fram effektiva produkter. För oss är det viktigt att produkterna faktiskt kommer till användning och därför sätter vi både djuret och djurägaren i fokus av all vår utveckling och skapar de användarvänligaste produkterna på marknaden. Detta möjliggör vi genom forskningsbaserad teknik i kombination med de bevisat effektiva ingredienserna som rekommenderas av veterinären. Vi gör helt enkelt allt vi kan för att underlätta vardagen för alla djurägare vars djur lider av hudproblem.

För oss är det också en självklarhet att skapa så schyssta produkter som möjligt. Alla ingredienser i våra produkter har ett tydligt syfte. Vi tillverkar våra produkter i Karlstad och vi använder oss av bag-on-valve-tekniken vilket gör att vi undviker att använda skadliga drivgaser och minimerar vår miljöpåverkan.

Är du intresserad av att vara med i utvecklingen av våra produkter och tycka till? Har du idéer om hur vi kan förenkla din vardag? Eller vill du bara ses och prata djurhälsa? Varmt välkommen att höra av dig till oss på så tar vi gärna ett telefonsamtal eller bjuder på kaffe på vårt kontor i Göteborg.

Teamet

Emollivet

CEO
(on parental leave)
stina@emollivet.se

Stina Linge
Emollivet

Head of e-commerce
martin@emollivet.se
+46 79 103 00 50

Martin Björkman
Emollivet

Senior Business Developer
linnea@emollivet.se

Linnea Lindau
Emollivet

Styrelseordförande

Fredrik Sjövall
Emollivet

Lipid Expert & Styrelseledarmot

Bengt Herslöf, PhD i organisk kemi, prof.
Emollivet

Styrelseledarmot

Julia Fransson
Emollivet

Veterinär & Styrelseledarmot

Christer Sjögren, DVM, PhD i Toxikologi & Farmakologi.
Emollivet

Lipid Expert

Anders Carlsson, PhD i fysikalisk kemi.

Partners