Emollivet vinnare av årets pitch på NXT Nordic 2023 i Oslo

OSLO, den 19:e Oktober 2023 – I veckan gick NXT Nordic, Nordens största mötesplats för e-commerce, av stapeln i Oslo Spektrum. Under eventet arrangeras årligen en pitchtävling där några utvalda startups får möjligheten att pitcha sina bolag inför en jury av investerare. I år utsågs Stina Linge, VD på Emollivet, till vinnare av tävlingen och kammade därmed hem priset på 50.000 NOK i marknadsföring.

Åtta nordiska startups hade valts ut till pitchtävlingen som arrangerades under eventet NXT Nordic där äran och 50 000 NOK i marknadsföring låg i prispotten. Varje bolag fick två minuter på sig att pitcha sitt bolag inför en jury av investerare och publiken på NXT Nordic. Stina Linge, VD på Emollivet, var en av de utvalda att pitcha och utsågs även till årets vinnare.

- Det var riktigt roligt att få möjligheten att pitcha Emollivet på Nordens största mötesplats för e-handlare. Vilken otrolig ära att bli utvald som vinnare och det gör oss taggade att fortsätta resan i att underlätta vardagen för alla djurägare, säger Stina Linge, VD på Emollivet.

Juryn bestod av Johan Svensson, VD på Ehandel.se, Christine Kvaalen, Co-founder och VD på Stack by.me tillika föregående års vinnare av pitchtävlingen samt Christopher Obereder, AI Investerare på Start-up-Chris Ventures.

- Stina levererade en suverän pitch som på ett väldigt snabbt sätt fick oss i publiken att förstå värdet för kunden, vilket också bevisas genom deras tidiga försäljningsresultat. Vi i juryn önskar Stina och teamet på Emollivet stort lycka till framåt, säger Johan Svensson, VD ehandel.se